E y e l i n e r

Wat is Eyeliner?

 

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up eyeliner kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden aangepast en verfraaid. Bij permanente eyeliner wordt in een strakke lijn tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag geeft. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste proporties worden gebracht. Altijd sprekende ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een uitgelopen oogpotlood of eyeliner.

 Voor de behandeling gebruiken we vaak een zwarte kleur maar dit kan natuurlijk ook in het grijs, blauw, etc. Bij het zetten van het lijntje op het ooglid wordt er ook tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Met deze behandeling kunnen de ogen in de juiste verhouding worden gebracht met het gezicht.

 

Waarvoor wordt eyeliner toegepast?


 Phicontour Eyeliner kan een oplossing bieden in de volgende gevallen:

  • Wanneer u een mooiere vorm wenst (aflijning)
  • Tijdsbesparing
  • 24 per dag een frisse blik
  • Om de natuurlijke a-symmetrie aan te passen.
  • Om optisch grotere ogen te krijgen
  • Om de wimpers aan te zetten
  • Perfecte eyeliner tijdens het sporten of tijdens het bezoek aan de sauna. De eyeliner zal altijd perfect zitten en is waterproof!

  Een eyeliner zetten is echte precisiewerk.  Niet alle huid types zijn even makkelijk te pigmenteren,

 maar met vakkundigheid en een super precisie is een strakke eyeliner op elk huidtype te bereiken . 

 


Verschillende vormen eyeliner


Bij ons kunnen verschillende eyeliners worden gezet, afhankelijk van uw eigen wensen. De volgende vormen en technieken van eyeliner worden aangeboden: Baby-/deepliner, soft shading/ombre eyeliner en de klassieke eyeliner. Hieronder worden de verschillende vormen toegelicht.


Baby- of deepliner 

Babyliner of deepliner wordt aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. Deze vorm van eyeliner is geschikt voor een frisse 'naturel' look.Klassieke eyeliner


Soft shading /Ombre eyeliner

Soft shading/Ombre eyeliner wordt gezet met een poedereffect. Hierdoor oogt de eyeliner niet hard, maar mengt deze mooi weg in de huid.


Klassieke eyeliner

Een klassieke eyeliner is de meest gezette eyeliner waarbij een lijntje aan de oogrand met een mooie wing. Deze eyeliner is geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner gebruiken. In tegenstelling tot de soft shading eyeliner/ombre eyeliner oogt de klassieke eyeliner wat harder door de strake aflijning.


Eyeliner in beeld

Boek Hier uw gratis intake

Tarieven Eyeliner
Babyliner

€ 175,-

Classic eyeliner       

€ 200,-

Ombre eyeliner/soft shading   

€200,-

Eyeliner onder

€ 175,-Eyeliner boven + onder

€325,-


 
 
 
Instagram