M i c r o n e e d l i n g

Wat is Microneedling?


Huid problemen zijn erg frustrerend want zeg eerlijk, wie wil er nou niet een mooie stralende huid? Voor een problematische huid is het erg moeilijk om van te voren te zeggen wat er precies aan de hand is en hoe deze behandeld moet worden. Er zijn zoveel factoren die ervoor zorgen dat een huid onrustig of onzuiver is. Microneedling kan dan een oplossing bieden.


Philings Microneedling is een innovatieve behandeling op het gebied van huidverbetering, waarbij gebruk gemaakt wordt van de Philings pen. Door de minuscule naaldjes van de Philings pen worden er kleine kanaaltjes verticaal in de huidoppervlak gemaakt die niet zichtbaar zijn voor het blote oog, maar de huid wel genoeg beschadigen om de collageen en elastine productie op gang te brengen.  Het bindweefsel word geprikkeld om bindweefselvezels te produceren waardoor de huid na enkele behandelingen steviger en gladder wordt. Reliëf op de huid, die zijn ontstaan door acne of rimpels, zullen geleidelijk verminderen. Ook de celdeling krijgt een enorme boost waardoor de huid weer zuiver word. Overmatig pigment in de huid (zonneschade, ouderdomsvlekken of andere pigment vlekken) zullen ook minder zichtbaar worden en de huid zal egaler worden. De huid wordt effectief in de diepte vernieuwd zonder de opperhuid te beschadigen. Philings microneedling maakt het mogelijk om veel nauwkeuriger te werken en daarnaast herstelt de huid sneller ten op zichtte van de MTS-roller of de Dermaroller.


De behandeling

Wanneer u kiest voor een microneedling behandeling zal ik altijd eerst beginnen met een grondige analyse van de huid. Wat zijn de belangrijkste factoren die ervoor zorgen dat u huid er zo uitziet. Hierna zal er een behandelplan worden opgesteld, waarbij zal besproken met welk serum er zal worden behandeld en hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn om een mooi resultaat te bereiken.


Na de behandeling zal de huid wat roder uitzien, de huid zal wat prikkelend aanvoelen. Dit verdwijnt na 24 uur.   Bindweefsel aanmaak is een geleidelijk proces diep binnen de huid. het heeft tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Afhankelijk van de indicatie zijn er gemiddeld 3 a 4 behandelingen nodig voor een zichtbaar resultaat. Hieronder ziet u een voor een na foto van het effect van microneedling op een zeer onrustige en en geïrriteerde huid.


Boek Hier uw gratis intake


Wanneer kan microneedling een uitkomst bieden?


Microneedling kan een oplossing bieden bij de volgende huidindicaties:

  • Acne littekens
  • Pigmentstoornis
  • Littekens
  • Grove poriën/ huidstructuur
  • Striae/ striemen
  • Fijne lijntjes en rimpels   

Microneedling in beeld?

 
Boek Hier uw gratis intake

Tarieven Huidverbetering / Microneedling


Microneedling gezicht  

€ 145.-

Microneedling gezicht (3 behandelingen) 

€ 390,-

Microneedling hals   

€ 175.-

Microneedling hals + decolleté    

€ 200.-


 
 
 
Instagram