H u i d v e r s t r a k k i n g

Wat is Philings Huidverstrakking?


Philings Huidverstrakking (Phi Ion/Plasma) is de nieuwe methode om al uw rimpels zichtbaar te verminderen en/of te verwijderen met behoud van uw eigen gezicht.

Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van de cosmetische chirurgie. Eén behandeling volstaat meestal om de gewenste resultaten te bereiken. Na 1 maand, bij controle van de afspraak, wordt bepaald of een aanvullende behandeling noodzakelijk is. De resultaten zullen naar verwachting minstens 9 maanden aanhouden.

Plasma zorgt voor een direct liftend en verjongend effect en heeft een positief effect op de lange termijn. De behandeling zorgt indirect voor een stimulatie in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door deze effecten en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in stevigheid en volume.


De Phi- Ion pen

De Phi-Ion pen is een innovatief apparaat en behoort tot de nieuwste generatie medische apparatuur. Het is één van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor niet chirurgische behandelingen. Door het ioniseren van gassen uit de lucht, komt er een gecontroleerde elektrische ontlading vrij bij aanraking met de huid, dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking van huidvezels om een verjongend effect te creëren.  


Phi-Ion zorgt voor een effectieve correctie van hangende oogleden zonder dat hierbij een operatieve ingreep nodig is. Tijdens de behandeling worden er dotjes geplaatst op strategische plekken op de huid die een direct resultaat laten zien, deze dotjes zullen na 2 dagen korsten vormen. Zodra de korsten afvallen zal de huid eronder roze/rood zijn. Dit is een normaal proces van de huid en zal in enkele weken verdwijnen. Het is erg belangrijk om de huid goed te verzorgen. De behandeling werkt 6 tot 10 weken door in zijn effect. Dit vanwege de gestimuleerde collageen aanmaak.

De Phi-Ion behandeling kan gebruikt worden voor een wallen correctie/ oogleden lift, het liften van de nek, behandeling van rimpels waaronder kraaienpoten, frons rimpels en oor plooien.   

Wanneer kan Philings Huidverstrakking een uitkomst bieden?


De Phi-Ion pen is een effectief alternatief voor diverse chirurgische ingrepen zoals onder andere:

  • Liften van oogleden (boven en onder)
  • Wallen correctie
  • Liften van de nek
  • Diepe en oppervlakkige rimpels, waaronder kraaienpoten, fronsrimpels en oor plooien
  • Acne, geschikt als de acute fase voorbij is, betere genezing en geen littekenvorming
  • Couperose,  teleanginctasie (haarvaten tot 1 mm dikte), spinnaevi, milia enz…
  • Pigment vlekken (alleen na consult dermatoloog)
  • Littekens o.a.  striae, acnelittekens, hyperkeratose

De Plasma Phi-Ion behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud.


Boek Hier uw gratis intake

Philings Huidverstrakking in beeld


 


Boek Hier uw gratis intake

Tarieven Philings Huidverstrakking


Oog lift boven    

€200,-

Oog lift onder      

€175,-

Oog lift boven en onder    

€ 300,- 

Huidverstrakking voorhoofd  

€ 150,- 

Huidverstrakking bovenlip   

€ 125,- 

Mini facelift

€ 350,-

 
 
 
Instagram