L i p  p i g m e n t a t i e


Wat is Lip pigmentatie? 


Mis je die volle lippen van vroeger of vind je je mond niet symmetrisch genoeg? Geef je lippen een boost met permanente make-up! Permanente make-up lippen zorgen voor verzorgde lippen zonder ze continue bij te hoeven werken met een lippenstift of lip potlood. PMU blijft namelijk altijd zitten en geeft een frisse, levendige kleur aan jouw lippen waardoor jouw hele gezicht gelijk gezonder oogt en straalt! De lippen kunnen zowel een natuurlijke aanvulling zijn, evenals een extra accent aan je lippen geven. 

Voorafgaand aan de behandeling nemen wij zorgvuldig een intake af met daarin jouw wensen en wat je wel en vooral niet moet verwachten van de behandeling. Vervolgens starten we de behandeling met het schoonmaken van de lippen. Daarna beginnen we met het afmeten en aftekenen van de lippen, dit doen wij zorgvuldig en nemen de tijd hiervoor. De behandeling is niet geheel pijnloos. Indien je hier tegenop ziet kan je bij je eigen huisarts vragen om een verdovende crème. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor. 


Techniek

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald in de huid gepigmenteerd. Na 6 weken zijn de lippen volledig genezen en zul je zien dat de kleur is terug gelopen, dit is het moment dat je terug komt voor je nabehandeling. Bij deze nabehandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur en duurt gemiddeld 2 uur. 

TIJDSDUUR

Een Lip behandeling duurt gemiddeld 3 uur. Dit is inclusief het doornemen van je intake waar wij je wensen en mogelijkheden bespreken. Hierna zullen wij de lippen aftekenen en starten wij het pigmenteren.

Na de behandeling nemen we de nazorg door en krijg je deze mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de wenkbrauwen. Probeer deze daarom zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Waar wordt Lip pigmentatie voor toegepast?

  • Voor een mooiere vorm (aflijning).
  • Om de natuurlijke a-symmetrie aan te passen.
  • Om optisch grotere lippen te verkrijgen.
  • Om een mooiere kleur van lippen te verkrijgen; natuurlijke tinten of donkere tinten (warm/koud).
  • Om pigmentverlies op de lippen weg te werken.
  • Om donkere lippen lichter te krijgen.
  • Het gemak van waterproof make-up.Lipliner

Bij permanente lipliner wordt er een uiterst precies lijntje rondom de contouren van jouw lippen getekend om deze te accentueren. Ook lichte asymmetrie kan hiermee worden opgelost. Er wordt rekening gehouden met jouw eigen lipkleur waardoor er een natuurlijke uitstraling ontstaat. 


Lipliner + schaduw

Dit houdt in dat eerst de lip lijn wordt aangebracht, daarna wordt met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn ingeschaduwd. 


Blush lips/ Powder lips

Blush lips is een van de nieuwste technieken die zich kenmerkt door een extra zachte look. Bij blush lips wordt het pigment  'gepoederd' in de huid. De lippen worden heel egaal gepoederd waardoor de lippen kunnen worden voorzien van een mooie kleur zonder dat deze te hard over komt.


Ombre Lips

Ombre lips  is een nieuwe techniek waarbij we een hele dunne lipliner aanbrengen langs de contouren van de lippen. Daarna wordt er vanaf de binnenkant van de contourlijn, een zachte overloop naar de natuurlijke lip kleur gecreëerd. Dit doen we door het pigment laagje voor laagje op te bouwen en zo een mooie overloop kunnen krijgen.Full Lips

Ook kun je ervoor kiezen om je lippen volledig in te laten kleuren, dit wordt ook wel PMU Full Lips genoemd. Dit is de perfecte oplossing voor lippen met weinig kleur. Allereerst wordt de contourlijn van de lip getekend, waarna de gehele oppervlakte van de lip wordt ingekleurd. Dit geeft volle lippen, die stralen!LIP CORRECTIES

Hierboven zie je een afbeelding van de lippen voor de behandeling (links) en het het resultaat nadat de lippen zijn hersteld (rechts). Deze klant heeft op een jonge leeftijd al te maken met een teruglopende liplijn. De lippen zijn op de juiste manier afgelijnd en gepoederd waardoor de symmetrie van de lippen is gecorrigeerd. Direct na de behandeling zijn de lippen nog erg opgezwollen, deze zwelling trekt in enkele uren weg.


Door permanente make-up lippen kunnen natuurlijke afwijkingen in de lippen door behulp van semi permanente make up worden gecorrigeerd. Met verschillende technieken kunnen zowel natuurlijke afwijkingen worden gecorrigeerd, maar kunnen ook bepaalde punten worden gehighlight. Het doel is daarbij om correcties aan te brengen in kleur of vorm zonder een zware make up effect.
Boek Hier uw gratis intake


Tarieven Lip pigmentatie


 


 


Lipliner

€175,-

Lipliner + schaduw

€275,-

Ombre lips  

€350,-

Blush lips   

€350,-

Full lips    


extra Nabehandeling binnen 3 maanden

€350,-


€75,- 

 
 
 
Instagram