P o w d e r b r o w s 

 

 


Wat zijn Powderbrows?


 

Voorafgaand aan de behandeling nemen wij zorgvuldig een intake af met daarin jouw wensen en wat je wel en vooral niet moet verwachten van de Powder Brows. Vervolgens starten we de behandeling met het schoonmaken en stylen van je natuurlijke wenkbrauw, zodat ze in topvorm zitten zodra we de PMU starten. Daarna beginnen we met het afmeten en aftekenen van je wenkbrauwen, dit doen wij zorgvuldig en nemen de tijd hiervoor. De behandeling is niet geheel pijnloos. Indien je hier tegenop ziet kan je bij je eigen huisarts vragen om een verdovende creme. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor. Bij onze Powder Brow techniek wordt de wenkbrauw volledig ingeschaduwd. Met deze techniek wordt er op subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauw hebt gepoederd. Door het ombre effect van deze techniek blijft het natuurlijk ogen.

 


TECHNIEK

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald in de lederhuid gepigmenteerd. Met het PMU apparaat kun je een natuurlijk poeder effect creëren. Na 6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en zul je zien dat de kleur is terug gelopen, dit is het moment dat je terug komt voor je nabehandeling. Bij deze nabehandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur en duurt gemiddeld 2 uur. 


TIJDSDUUR

Een Powder Brow behandeling duurt gemiddeld 3 uur. Dit is inclusief het doornemen van je intake waar wij je wensen en mogelijkheden bespreken. Hierna zullen wij je wenkbrauwen aftekenen en starten wij het pigmenteren.
Na de behandeling nemen we de nazorg door en krijg je deze mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de wenkbrauwen. Probeer deze daarom zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.


HOELANG BLIJFT HET MOOI?
Powder brows gaan gemiddeld 1 tot 2 jaar mee als je je houdt aan de nazorginstructies. Het is van belang dat je de nazorginstructies opvolgt voor het behoud van je Powder Brows. Het kan per huid verschillen hoelang het mooi blijft.

Ga je vaak naar de zonnebank of op vakantie? Dan is het proces op vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel is wel dat bij Powder Brows de pigmenten geleidelijk vervagen en geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.


  • NATUURLIJK POEDEREFFECT
  • GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN
  • WAKKER WORDEN MÉT WENKBRAUWEN
  • PERFECTE MAL VOOR AVOND MAKE-UP
  • 24/7 WATERPROOF WENKBRAUWEN
  • GEEN KALE PLEKKEN IN DE WENKBRAUW 

Tarieven Powderbrows

 

Powderbrows

 


Powderbrows

€ 350,- incl. 1 gratis nabehandeling


Nabehandeling binnen 3 maanden  

€ 75,-


Refresh behandeling binnen 12 maanden


€ 145,-

Refresh behandeling binnen 18 maanden 

€ 175,- 


 


 


 
 
 
Instagram