Over Mij

Wie ben ik ?Vanaf kleins af aan was ik al geïnteresseerd in het ontdekken en herkennen van de kenmerken en uiterlijke trekken die de menselijke schoonheid vormen. 

Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan en verschillende cursussen te hebben gevolgd, waaronder bij de Phi Academy, heb ik in 2017 eindelijk mijn droom waar kunnen maken en mijn eigen salon aan huis kunnen openen. Al snel bouwde ik een grote en trouwe klantenkring op, waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds erg trots op ben! Door het vertrouwen van mijn klanten in mij en de tevredenheid die zij hebben, is ook een tweede locatie mogelijk gemaakt in het centrum van Sittard.


Mijn moderne en professionele salon is GGD goedgekeurd en gecertificeerd (veiligheid & hygiëne). Ik werk uitsluitend met de nieuwste en hoogwaardige apparatuur en Premium quality producten.  Mijn uitgangspunt is dat ieder gezicht uniek is en daarom altijd maatwerk vereist is. Door een focus te leggen op een juiste samenhang tussen gezichtsvorm, huidskleur en uw wensen, bepaal ik samen met u, de kleur en vorm van uw wenkbrauwen, eyeliner en/of lippen en/of de juiste huidbehandeling die het meest tegemoetkomt in uw (huid)behoefte. Het eindresultaat is altijd een mooie en natuurlijke oogopslag en gezonde uitstraling.


Mijn klanten kunnen vertrouwen op mijn ervaring en mijn zorgvuldigheid. Door regelmatig classes en cursussen te volgen bij de beste PMU en huidartiesten en een netwerk aan collega's als sparringparters blijf ik bij met de laatste ontwikkelingen en trends en probeer ik mijn klanten de beste behandelingen aan te bieden.


Kijkt u gerust rond op mijn website en ik hoop u snel te mogen ontmoeten bij Phinomenall.


 

Veel liefs,
Bahar

 

 


P o r t f o l i o

 

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Hier ziet u enkele foto's van de wenkbrauwbehandelingen. Klik op de foto's om een beter beeld te krijgen van mijn werk.

Lippen

Lippen

Hier ziet u enkele foto's van de lip pigmentatie behandelingen. Klik op de foto's om een beter beeld te krijgen van wat lip pigmentatie voor u kan betekenen.

Eyeliner

Eyeliner

Voor een indruk van de eyeliner behandelingen en een impressie van mijn werk klikt u op 1 van de foto's.

Huidverbetering

Huidverbetering

Wat kan huidverbetering voor u betekenen? Enkele klanten gingen u voor en delen graag hun resultaten met u.


Wat vonden klanten die u voor gingen?


"Jij maakt mij blij! Zo lang getwijfeld, zo vaak gezocht naar een goede salon. Jouw salon tegengekomen en je gaf me zoveel fijne en prettige uitleg en informatie.Maar dan toch nog twijfelen. Want ja, ik ben ik, en het zijn wel je wenkbrauwen hè. Dat móet echt niet misgaan.Eenmaal in de salon was je in persoon eens zo prettig en geruststellend, zonder me ongewild over de streep te trekken. Alle stappen uitgelegd en goed bekeken wat voor mij zou werken met dat hele kleine beetje wat ik nog heb aan wenkbrauw. En dan na de behandeling, ‘moment suprême’! Ik durfde ergens geen hele hoge verwachting te hebben. Want zonder echt haar kan toch niemand een wenkbrauw natuurlijk en zacht laten lijken? Dus alles wat daar in ieder geval bij in de buurt komt, maakt me tevreden. Dat ging er in me om... Maar jeetje, dit is gewoon dat wat ik had gewild, maar niet op durfde te hopen! Wat ben ik blij met het resultaat! Ondenkbaar! Wat een verschil. Wat natuurlijk. Echt top! "


-Salvina-

"Ik kan iedereen Phinomenall aanraden! Super mooi resultaat (eyeliner), precies zoals ik wilde - heel fijn lijntje maar maakt de ogen direct sprekender! Super fijn met me omgegaan tijdens het zetten en wil zeker nog terug voor mijn wenkbrauwen!"


-Tanyta-

" Op en top tevreden,de vorm wat ze maakt is zoveel mooier dan wat ik bij andere salons zie! Zeer tevreden,vakvrouw! "


-Miranda-

 "Super tevreden met het resultaat van mijn phibrows en de kwaliteit en service die Bahar levert is top! Een echte aanrader. Dankjewel!"


-Simone-

" Phinomenall is zeker een aanrader! Bahar is een super lieve meid die de tijd neemt om je het beste advies te geven. Op voorhand wordt alles tot in de puntjes besproken, zodat de klant een goed beeld heeft van wat ze mag verwachten. Verder werkt ze ook heel nauwkeurig en hygiënisch. De behandelingen gaan ook altijd gepaard met een leuke babbel, dus gezellig is het zeker en vast. Dank je Bahar! "

 

 

-Sarah-

"Super tevreden! Heb de eyeliner en de wenkbrauwen laten doen en vind het resultaat echt top! En... de service én de specialiste zelf, daar heb ik ook een hele fijne ervaring bij gehad. ik raad Phinomenall meer dan aan!"


-Nina-

"Wat ben ik blij dat ik toch naar hier ben gekomen. Me wenkbrauwen waren een ramp, maar gelukkig kon dit opgelost worden. Ik ben super blij dat ik hier ben geweest, iemand die ik kon vertrouwen tenminste. En ook een super lieve meid. Luistert goed na je en maakt er het mooiste van. Ik raad je echt aan om hierheen te gaan, en ik kom snel weer terug voor bij te werken. Tot snel schat en bedankt !"

-Tamara-

"Bahar is een natuurtalent! Geen moment twijfelen om bij haar langs te gaan. Ze neemt haar tijd om alles met je te overlopen en bekijkt samen met jou hoe je dit precies wilt. Ik ben alvast supertevreden!"


-Stefanie-

" Ombre brows eerste behandeling gehad en super blij met het resultaat. Ze heeft me wenkbrauwen iets hoger gezet en er een mooie hoek in gemaakt. Beide wenkbrauwen zijn gelijk en ik heb een veel openere blik gekregen. Elke dag met feeky wenkies opstaan, heerlijk!"

 

-Nadia-

 

 
 
 
Instagram